Changing Lijf werkt

Als Uniek Fitness weten wij dat ons voedingsprogramma Changing Lijf werkt, ongeacht wat jouw doelstelling is. Uiteraard zijn wij er ons van bewust dat het voor sommige mensen het een grote stap is om hun leefstijl aan te passen, maar met jouw persoonlijke coach ga je er samen voor!

De afgelopen 3 maanden zijn er 15 Changing Lijfers gestart met ieders zijn/haar eigen doelstelling; fitter worden, meer bewust worden van voeding en gewichtsverlies. Cécile is een van de Changing Lijfers die het programma de afgelopen periode heeft gevolgd en ze wilt graag haar ervaring met jou delen.

Ervaring Cécile:

Ik ben Cécile, 32 jaar. Afgelopen 10 weken heb ik mee gedaan aan het Changing Lijf programma bij Uniek Fitness. Doel: fitter voelen zowel in mijn lijf als in mijn hoofd. Na lange dag werken plofte ik uitgeblust op een stoel. Geen zin om iets te doen behalve eten want blijkbaar was dan de brandstof op. Ook als doel om wat kilo’s af te vallen en me daardoor ook beter in mijn lijf te voelen.

Het leek me bijna onmogelijk maar door de fijne en persoonlijke begeleiding met wanneer nodig eens een kritische vraag, voelde het veilig en gaf me vertrouwen in mijn eigen kunnen. Zowel voor het sporten als het ontwikkelen van een andere eetgewoonte. Na een 1,5 week ging het volgen van de menu’s al meer vanzelf en voelde ik al snel dat ik meer energie kreeg en dat maakte het leuker en makkelijker! Zelfs het sporten gaf me meer energie! Door het regelmatig eten heb ik nooit echt honger of trek waardoor het afslaan van allerlei verleidingen ook nog eens lukte! 10 weken verder voel ik me heel veel fitter over heel de dag heen. Dat voelt zo goed en wil ik niet meer kwijt. Ook zijn er heel wat kilo’s af. Zelfs nadat ik laatste weken minder kon sporten bleef ik me fit voelen en bleven de kilo’s weg. Nooit gedacht dat ik in 10 weken 9.5 kilo af kon vallen en mijn lifestyle kon veranderen. En dat zonder honger 🙂 Het programma zit er op maar ik kan nu zelf verder, daar heb ik alle vertrouwen in!

Uniek Fitness en coaches, enorm bedankt!

 

Cécile jij ook onwijs bedankt dat jij jouw ervaring met iedereen wilt delen. Jouw coach is super trots op wat jij hebt bereikt! En zij heeft er ook alle vertrouwen in dat jij dit na 10 weken zelfstandig kan voortzetten!

 

Informatieavond Changing Lijf:

Wat een mooi verhaal van Cécile. Wil jij ook graag jouw leefstijl aanpassen om zo jouw persoonlijke doelstelling te bereiken? Meld je dan aan bij de receptie van Uniek Fitness voor de vrijblijvende informatieavond op dinsdag 15 januari om 19.30 uur.

Lize van het voedingsprogramma Body Support gaat op deze avond alles uitleggen over het programma Changing Lijf. Ook zal een andere Changing Lijfer van de afgelopen periode, Ramona, haar verhaal op deze avond met jullie delen. Zij zal jullie onder andere gaan vertellen dat je ook met wisselende diensten jouw leefstijl kan veranderen!

 

Stop thinking, start Changing Lijf!

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>