Changing Lijf

Changing Lijf

Changing lijf; de titel zegt het eigenlijk al: “veranderen”, “lijf” en “leven”. Het veranderen naar een gezonde en fitte levensstijl, maar wat is nu eigenlijk een gezonde levensstijl? Zoals je misschien wel weet zijn wij bij Uniek Fitness fan van fit zijn, want wie wil er nu niet fit zijn en een lekker gevoel hebben?

Wij gaan je hierbij helpen! Samen gaan we de strijd aan om (weer) fit te worden.

 

3 verschillende modules:

Changing Lijf is uitgebreid en heeft voortaan 3 verschillende modules: afvallen, in balans en in vorm. Een module duurt 11 weken:  10 weekmenu’s en 11 wegingen.

 

Afvallen:

Je wilt graag gewicht verliezen, wat meer bewegen en plezier in sporten krijgen? De module ‘afvallen’ is erop gericht om op een gezonde manier gewicht te verliezen, met als gevolg een lager vetpercentage. Met jouw coach en het Changing Lijf programma stel je zelf jouw doel vast en daar werk je samen naar toe, want die kilo’s raak je niet (voorgoed) kwijt door jezelf uit te hongeren, nee! Je moet je lichaam brandstof geven en daarbij goed bewegen. Dan gaat je stofwisseling en vetverbranding omhoog. Tevens, door je niet uit te hongeren word je fitter dan ooit!

In balans:

Balans is ideaal als je tevreden bent met jouw gewicht, eventueel na een periode van afvallen. Het is een
coach die je helpt en leert om gezond te blijven eten en bewegen. Een uitgestippeld eetpatroon met meer energie en een beter gevoel. De Changing Lijf in balans helpt daar waar jij net dat stukje begeleiding nodig hebt.

 

In vorm:

Vorm is ideaal als je net wat meer uit jouw voeding wilt halen. Je kan in vetvrije- en spiermassa aankomen met een gezond vetpercentage. Met de eetschema’s haal je maximaal resultaat uit de training aan de hand van natuurlijke voeding met een hoger eiwitpercentage, aangevuld met extra proteïne voor een hogere stofwisseling.

Belangrijk voor de module ‘vorm’ is dat jouw vetpercentage tussen de juiste waardes zit. Is dit niet het geval? Overleg dan met een coach van Changing Lijf hoe je deze kan bereiken.

 

Wat gaan we doen?

Changing lijf: we gaan je lijf veranderen. Wij geven je een op maat gemaakt voedingsprogramma die uit gaat van jouw maximale calorieën, gebaseerd op jouw vetverbranding. Wat? Jazeker! We gaan goed eten. Daarnaast gaan we 3 keer in de week sporten. Dit kan in de fitness zijn of natuurlijk tijdens een van onze groepslessen. Elke week hebben we een evaluatie/weegmoment. We gaan dan samen de week evalueren en opnieuw kijken wat je de week later mag gaan eten en hoe je het beste kunt blijven sporten.

 

Het eetmenu

Elke week krijg je van ons een menu mee naar huis, compleet met boodschappenlijst. Dit weekmenu krijg je in een map en je kunt het op de Uniek Fitness-app lezen op jouw telefoon. Je gaat 6 keer per dag eten, 3 grote en 3 kleine maaltijden. Zeg maar dag tegen het hongergevoel, dat ga je zeker niet (meer) krijgen! Ben je nu een slechte eter? Wij hebben altijd opties. En er wordt gewerkt met geen ‘moeilijke’ of ‘onbereikbare’ ingrediënten/recepten. Gewoon normaal en goed eten, zelfs met het hele gezin!

Mocht je bepaalde ingrediënten niet lekker vinden, dan hebben we ook nog de alternatieven lijst (op papier of in de app.). Hiermee kies je gemakkelijk een ander broodbeleg of een ander vervangend product.

 

Eigen inloggegevens

Zodra je aangemeld bent in het Changing Lijf prgramma, krijg je een link waarin je nog meer variaties vindt t.b.t. jouw menu! Zo kan je ook bepaalde producten die je niet lekker vindt voor de komende periode automatisch vervangen.

 

Sporten

Wat je doelstelling ook is, belangrijk voor een goede verbranding (metabolisme) is dat je 3 keer per week gaat trainen. Een gezond gewicht bestaat uit sporten en bewust eten. Jazeker het is en niet of! Jouw coach maakt een trainingsschema op maat en zal deze na 5 weken gaan aanpassen. Want het is belangrijk voor je lichaam om deze te blijven prikkelen voor optimaal resultaat.

 

Tip: Changing Lijf werkboek

Het werkboek helpt je voor gezonde wijzigingen in je levensstijl die jouw leven kunnen veranderen.

Beginnen aan het Changing Lijf voedingsprogramma is al een hele grote en goede stap! Soms merken we toch dat de deelnemer het voedingsprogramma “gehaast” en “even bij” gaan doen. Dit kan soms stress opleveren waardoor het programma niet voldoet aan jouw doelstelling. Want het lichaam maakt dan namelijk het stresshormoon cortisol aan. Wat niet bevorderlijk is voor het voedingsprogramma.

 

Het werkboek helpt jou om bewust bezig te zijn met het programma en geeft jou extra tips over de vordering van het voedingsprogramma. Het evaluatie moment met jouw coach wordt daardoor optimaal benut omdat de mindere momenten of jouw valkuil niet snel vergeten worden.

 

NIEUW

Changing Lijf Extra:

Oke, ik zit op mijn streef gewicht en nu? Sommige mensen vinden het lastig om nu alleen op gewicht te blijven… Bij Uniek gaan we jou daarbij helpen.

Wat gaan we doen:

– 5 weken lang elke week wegen.

– Persoonlijk voeding- en trainingsadvies (geen nieuwe menu’s meer)

– Jou de extra handvaten geven die je nog mist

– Persoonlijke uitleg en ondersteuning voor een voedingsapp.

 

Wanneer je na het Changing Lijf programma een 12 maanden abonnement afneemt, krijg je de module Changing Lijf Extra gratis! Dit geldt ook voor huidige leden.

 

Wil je meer informatie?

Geef je op bij de receptie of neem contact met ons op per e-mail (receptie@uniekfitness.nl) of telefoon (073-5947040). Een informatiegesprek is altijd gratis en vrijblijvend!