Corona nieuwtjes – versie 15 januari 2022

Beste leden van Uniek Fitness,

Yes, yes, yes, we hebben ontzettend goed nieuws want vanaf vandaag zijn we weer volledig open! We mogen dus weer samen aan jouw fitheid werken.
Dit geweldige nieuws is voor ons een bevestiging van de boodschap die afgelopen dinsdag stevig onder de aandacht is gebracht in Den Haag: het is essentieel dat iedereen kan sporten en bewegen!
Het is onze branche organisatie (NL Actief) dan ook gelukt om de sport op het netvlies van de politiek te krijgen en we horen vanuit de overheid dat de actie van afgelopen dinsdag daar een grote bijdrage aan geleverd heeft. Wij willen dan ook iedereen bedanken die de petitie heeft ondertekend.
Vanaf vandaag zijn we weer geopend maar wel onder bepaalde voorwaarden. Wat deze voorwaarden precies zijn kun je hieronder lezen.

Fitness
Draag bij binnenkomst en na afloop van je training een mondkapje. Tijdens het sporten hoef je geen mondkapje op. Bij de balie zal je QR-code gesccand worden door een van onze collega’s.
Je hoeft voor de fitness niet meer te reserveren, vrije inloop dus. Voor de groepslessen is reserveren wel gewenst ivm het aantal beschikbare plaatsen in de les agv de zaalgrootte.

De openingstijden voor onze fitness.

Maandag 07.30-22.00 uur
Dinsdag 07.30-22.00 uur
Woensdag 07.30-22.00 uur
Donderdag 07.30-22.00 uur
Vrijdag 07.30-21.00 uur
Zaterdag 08.30-12.00 uur
Zondag 08.30-12.00 uur

Groepslessen
Ook onze groepslessen gaan dus zoals vanouds weer van start. Wij vragen iedereen om hiervoor wel te reserveren. Het aantal sporters voor de lessen in de kleine zaal boven bedraagt 9, voor de grote zaal beneden 12. Met dit aantal kunnen we de 1,5 meter waarborgen.
De kleedkamers zijn geopend en er mag weer gedouched worden. Helaas is de bar nog niet geopend. Een drankje, smoothie of shake “to-go” kan uiteraard wel.

Nog even dit
We willen graag met jou blijven werken aan je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. We vragen je om gepaste afstand te bewaren en je medesporters de ruimte te geven. Heb je corona gerelateerde klachten? Blijf dan thuis en laat jezelf testen. Gebruik je gezond verstand, dan kunnen we samen weer werken aan een gezond lichaam.

We zien je graag snel weer bij Uniek!