Corona

Beste leden van Uniek Fitness

Gisteren hebben we wederom met het hele land naar de persconferentie van premier Rutte geluisterd. Fijn dat er voor sommige branches versoepelingen zijn. Helaas voor onze branche nog niet. Deze beslissing is lastig te accepteren, op veel manieren door ons aan te vechten, maar we moeten het voor nu met de uitspraken doen.

Als gevolg hiervan hebben we besloten de contributie voor de maand maart NIET te incasseren. Deze nieuwe maatregelen maken het voor ons en jullie wederom niet gemakkelijk. Toch blijven we er alles aan doen om iets voor jullie te kunnen betekenen.

Middels onze uitleenservice van klein materiaal, ons outdoor-fitnessplein, waar je met 2 personen per tijdsblok kan sporten, en onze online lessen houden we jullie alsnog in beweging. Net zoals jullie, hopen we iedereen snel weer live op de club te mogen begroeten. We doen niets liever dan waar we goed in zijn, jullie helpen en begeleiden met jullie fitheid, immuniteit en gezondheid. Dus maak svp gebruik van bovenstaande opties maar helemaal van ons outdoor-fitnessplein aanbod. Plan je workout in onze app en laat je begeleiden door onze instructeurs. De weersomstandigheden zijn er nu ideaal voor.

Velen van jullie hebben gebruik gemaakt van onze uitleenservice. Daar koppelen we vanaf vandaag een leuke challenge aan. Post jouw homeworkout op je eigen Facebook- of Instagram account en tag Uniek Fitness. De coolste homeworkout ontvangt een leuke prijs. Voor diegene die onze materialen thuis hebben liggen maar er niets meer mee doen verzoeken we om deze terug te brengen naar Uniek. Deze materialen kunnen we weer gebruiken voor de sporters op ons outdoor-fitnessplein.

Fysiotherapie Uniek is wel geopend! Blijf niet rondlopen met klachten maar zorg dat je fit en mobiel blijft. Bart, onze fysiotherapeut, is tevens gespecialiseerd in het revalidatieproces voor ex-COVID patienten. Op de praktijk zijn uiteraard de nodige voorzorgs- en hygienemaatregelen getroffen, waardoor behandelen op een veilige en verantwoorde manier kan plaatsvinden.

Langs deze weg willen we jullie nogmaals bedanken voor jullie steun, support en vertrouwen in Uniek Fitness. Als er vragen zijn dan kun je ons in de ochtend telefonisch bereiken. Een mailtje sturen kan uiteraard ook. Tips en adviezen zijn altijd van harte welkom.

Namens ons hele team; houd vol en graag tot snel! Blijf in beweging, op welke manier dan ook, blijf positief en blijf gezond.

Warme, hoopvolle groet,
namens team Uniek Fitness Ammerzoden
Jan Maarten van Helvoort