Corona

Beste leden van Uniek Fitness,

Afgelopen week kregen we de boodschap van premier Rutte dat de huidige lockdown wederom verlengd wordt.
Helaas mogen we hierdoor indoor nog steeds niets voor jullie betekenen, hoe graag we het ook zouden willen en hoe goed we dat ook zouden kunnen organiseren.

Aanbod
Dat betekent voor de komende weken dat we ons online-, groepsles- en buitenfitness aanbod verder gaan uitbreiden. We hopen hierdoor jullie fit, in beweging en betrokken te houden. Het nieuwe lesaanbod staat op onze website. Dus bij deze ook een verzoek aan jullie, doe mee met de outdoor- en online lessen en werk aan fitheid en vitaliteit. Vanaf woensdag 31 maart gaat de avondklok een uurtje later in. Hierdoor komt er een extra tijdsblok voor het outdoor fitnessplein.

Contributie
Omdat niet alle leden gebruik (kunnen) maken van ons huidige aanbod wordt ook de contributie voor de maand april niet geïncasseerd. We verzoeken de leden die deze maand wel gebruik maken van ons aanbod om de contributie voor april aan ons over te maken, hierover ontvangen diegene de komende dagen een aparte mail.

Uitleenservice
Omdat de outdoor groepslessen en de outdoor fitness goed bezocht worden merken we dat we de uitgeleende materialen tekort komen. Dus bij deze ons verzoek om de geleende materialen svp terug te brengen.

Fysiotherapie Uniek is wel geopend. Blijf bij lichamelijke klachten dus niet rondlopen maar laat je op tijd behandelen door onze fysio Bart. Voor personal training is Rik van RVD-Personal Training ook (outdoor) aanwezig.

Laten we hopen dat het vaccinatieprogramma van Hugo de Jonge voorspoedig verloopt zodat we in mei onze deuren voor het binnensporten weer voor jullie kunnen openen.

Tot snel.

Sportieve, hoopvolle groet,
namens ons gehele team,

Jan Maarten van Helvoort
Uniek Fitness Ammerzoden