Groepslessen bij Uniek Fitness

ind jij het lastig om jezelf altijd maar te motiveren om te gaan fitnessen? Of ga je wel fitnessen maar vind je het saai worden? Ga dan eens een groepsles zoeken die bij jou past! Je schrijft je in voor deze lessen dus dan word je motivatie om te gaan al groter. Ook sport je nog eens in een groep en heb je een instructeur die jou aanmoedigt om toch net dat laatste stukje door te gaan. Maar ja dan komt de grote vraag: Welke groepsles past bij mij? Er zijn verschillende groepslessen en wij zullen ze per categorie uitleggen.

 

Kracht

We hebben verschillende lessen waar je de focus gaat leggen op kracht. Je hebt bij ons bijvoorbeeld Club Power, Buik Billen Benen (bbb), Power Total Body en Total Body. In deze les komen verschillende spiergroepen aanbod die je gaat trainen.

 

Uithouding

Zumba, Easy Zumba en Spinning zijn ideaal om je uithoudingsvermogen te trainen. Bij Zumba en Easy Zumba ga je lekker 30 tot 60 minuten lang de heupen los gooien. Bij Spinning ga je 45 minuten tot 60 minuten lang fietsen op verschillende nummers. Je uithoudingsvermogen wordt flink op de proef gesteld in deze lessen!

 

Outdoor

Ben jij een echte buitenliefhebber? Dan is de Uniek Hoppies Outdoor training de ideale training voor je. Elke dinsdagavond is deze les en dan ga je heerlijk een uurtje buiten trainen. Elke week weer een zware les en heerlijk in de buitenlucht sporten wie wil dat nou niet?

 

Core

Vind jij buik en rug belangrijk? Dan is Core Stability of X-Core een goede les voor jou. In deze twee lessen ga je je spieren rondom buik en rug versterken. Dit is ideaal voor sporten waarbij je core heel belangrijk is!

 

Ontspanning

Heb jij liever een rustigere les? Of wil je graag een les wat op yoga lijkt? Probeer dan eens onze Freedom Balance les! Deze wordt drie keer in de week gegeven en je komt door deze les heerlijk tot rust!

 

Of wil je graag juist een gezellige les? We hebben ook Fit+ Circuit. Hier wordt een circuit gehouden op een rustige manier. Tussendoor word er gezellig gekletst en er wordt natuurlijk ook hard gewerkt!

Wil jij een keer meedoen?

 

Spreekt een van deze groepslessen jou aan? Kom ze dan eens een keer proberen. Bel of mail naar de receptie voor een proefles!