Total Body

Deze les begint met een warming up van aerobic voor het hele lichaam op een lekkere beat. Niet teveel nadenken! De verschillende oefeningen daarna worden afgewisseld met een step, dynaband, gewichtjes en tubes. De les combineert conditietraining en een hoge vetverbranding! Doordat de les elke week anders is, is de instap voor deze les gemakkelijk! Train je hele lichaam, doe eens mee met Total body!

Duur van deze les: 45 minuten

Power Total Body

Deze les startten we met een krachtige conditionele warming up. De hartslag gaat snel omhoog door de explosieve oefeningen. Ook hierbij geldt: niet teveel nadenken maar lekker knallen! Tijdens de les gaan we verschillende oefeningen doen afgewisseld met gewichten, halters, kettlebells, dynabands en de step.

 

De Power Total Body is een combinatie van kracht en conditie en richt zich op het hele lichaam en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Deze les onderscheid zich van de gewone Total Body doordat er meer gebruik gemaakt wordt van gewichten. Door zelf gewichten te verhogen kun je het zo intensief maken als je wil, dit maakt niet alleen dat je jezelf steeds blijft uitdagen, maar ook dat iedereen met elk niveau mee kan doen. Het is een gezellige groepsles, maar de trainer zal je persoonlijk steeds uitdagen verder te gaan en meer inspanning te leveren! Probeer zelf de Power Total Body en maak ultiem gebruik van alle kracht in je lichaam!

Total Body vandaag

Total Body lesrooster