Virtuele Spinning

Virtuele Spinning

De tweede variant in het rijtje van de verschillende soorten Spinning lessen is de Virtuele Spinning. Op een uniek scherm wordt je meegenomen naar bestemmingen over de hele wereld. Tijdens de les krijg je continu instructies en zie je les informatie in de duidelijke interface op het scherm. Deze les is zo samengesteld dat de lessen door iedereen gevolgd kunnen worden: Jong en oud, beginner en gevorderd.

 

Virtuele Spinning neemt je mee naar bestemmingen over de hele wereld. Tijdens de virtuele lessen word je gecoacht en tot het uiterste gedreven door één van de ervaren instructeurs. De opzwepende muziek en schitterende beelden maken de ultieme beleving compleet. Elke keer weer een uitdaging om de route, uiteraard met opzwepende muziek, te volbrengen.

 

De Virtuele Spinning les blijft continu vernieuwen. Verschillende keren per maand komt er een compleet nieuwe release met een nieuwe route en enthousiaste muziek.

 

Ervaar deze compleet nieuwe beleving zelf en doe mee met Virtuele Spinning bij ons! Check het groepslesrooster voor de verschillende dagen en tijden! Hieronder nog een klein voorbeeld van wat je kunt verwachten

Kenmerken Spinning

  • Bevordert vetverbranding
  • Conditie verbeterend
  • Spierversterkend
  • Geschikt voor elk niveau
  • Zeer ervaren en motiverende instructeurs

 

Dus waar wacht je nog op? Geef je op voor deze twee knallende Spinninglessen en ervaar zelf jouw favoriet! Eerst even proberen? Een eerste proefles is altijd gratis en vrijblijvend, vraag ernaar bij de receptie per telefoon: 073-5947040 of e-mail: receptie@uniekfitness.nl.

Virtuele Spinning vandaag

14:00 uur

Virtuele Spinning lesrooster

Woensdag om 14:00 uur (Spinningzaal boven)
Donderdag om 20:15 uur (Spinningzaal boven)
Zondag om 10:00 uur (Spinningzaal boven)