KIDS 1x per week

Kids abonnementen

 • Een kids abonnement is voor alle kids van 12 t/m 15 jaar.
 • Vanaf 16 jaar dien je altijd een Algemeen Abonnement af te sluiten.
 • De looptijd van een kids abonnement is altijd 3 maanden. Na de 3 maanden (als het abonnement niet is opgezegd) wordt het abonnement omgezet naar een abonnement voor onbepaald tijd. Hierna is de opzegtermijn 1 maand.
 • Je mag komen fitnessen op onderstaande tijden:
  – Maandag, dinsdag en donderdag 07.30 tot 17.00 uur
  – Woensdag 07.30 tot 22.00 uur
  – Vrijdag 07.30 tot 21.00 uur
  – Zaterdag 08.30 tot 12.00 uur
  – Zondag 08.30 tot 12.00 uur

EENMALIGE INTAKE KOSTEN

Wanneer je bij Uniek Fitness lid wordt betaal je eenmalig €35 voor intake kosten.

Deze kosten zijn inclusief:
– Gratis Uniek Fitness sporttas en bidon.
– Onbeperkt trainingsschema’s op maat gemaakt door jouw coach.
– Onbeperkt evaluatie’s en testen bij jouw coach.

Abonnement wijzigen

Als je je abonnement wil omwisselen naar een abonnement waarbij je vaker kan sporten, kan dat altijd vanaf de eerste dag van de volgende maand, ongeacht of dit binnen of buiten de eerste 3 maanden van het abonnement valt. Wil je je huidige abonnement omwisselen naar een abonnement waarbij je minder vaak kan sporten, dan kan dat alleen als de termijn van je oude abonnement is verlopen.

Abonnement stopzetten

Indien je als gevolg van een blessure of ziekte in het geheel niet in staat bent van de faciliteiten gebruik te maken, is het op vertoon van een medische verklaring mogelijk om het abonnement tijdelijk te deactiveren.

Opzegtermijn

Je kan binnen de overeengekomen bepaalde tijd alleen opzeggen tegen het einde van deze bepaalde tijd, met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Indien je niet opzegt, wordt na afloop van deze bepaalde tijd de overeenkomst van rechtswege omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Na omzetting van de overeenkomst in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, kan je de overeenkomst altijd opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.

Abonnement opzeggen

Wil je je abonnement opzeggen, dan kan dat alleen persoonlijk of via een brief/mail met daarin de handtekening van je ouder/voogd. Wij hebben deze namelijk nodig voor de opzegging.