Onbeperkt abonnement 12 maanden

EENMALIGE INTAKE KOSTEN

Wanneer je bij Uniek Fitness lid wordt kan je er voor kiezen om eenmalig €35 te betalen voor intake kosten.

Deze kosten zijn inclusief:
– Gratis Uniek Fitness sporttas en bidon.
– Onbeperkt trainingsschema’s op maat gemaakt door jouw coach.
– Onbeperkt evaluatie’s en testen bij jouw coach.

Abonnement wijzigen

Als je je abonnement wilt omwisselen naar een abonnement waarbij je vaker kan sporten, kan dat altijd vanaf de eerste van de volgende maand, ongeacht of dit binnen of buiten de bepaalde tijd van het abonnement valt. Wil je je huidige abonnement omwisselen naar een abonnement waarbij je minder vaak kunt sporten, dan kan dat alleen wanneer het termijn van je oude abonnement is verlopen.

Abonnement stopzetten

Indien je als gevolg van een blessure of ziekte in het geheel niet in staat bent van de faciliteiten gebruik te maken, is het op vertoon van een medische verklaring mogelijk om het abonnement tijdelijk te deactiveren.

Opzegtermijn

Je kan binnen de overeengekomen bepaalde tijd alleen opzeggen tegen het einde van deze bepaalde tijd, met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand. Indien je niet opzegt, wordt na afloop van deze bepaalde tijd de overeenkomst van rechtswege omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Na omzetting van de overeenkomst in een overeenkomst voor onbepaalde tijd, kan je de overeenkomst altijd opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 1 maand.

Abonnement opzeggen

Wil je je abonnement opzeggen, dan kan dat alleen persoonlijk of via een brief/mail met daarin je handtekening. Wij hebben deze namelijk nodig voor de opzegging.