Uniek op de fiets

Bij Uniek zijn we altijd druk bezig met vernieuwing. Uniek op de fiets is de 3e nieuwe les die we gaan starten. Een spinningles speciaal voor 50+!

En we hebben er ongelooflijk veel zin in! Fietsen, alleen voor mensen met een uitstekende conditie? Echt niet! Deze les is voor iedereen!

 

Op leeftijd in conditie blijven

Naarmate we ouder worden moeten we meer ons best doen om in conditie te blijven. We krijgen meer lichamelijke klachten en hebben soms medicatie. Hierdoor kan je meer vermoeid worden en voor je het weet zit je in een vicieuze cirkel.

Fietsen zorgt ervoor dat je een betere conditie en meer spierkracht krijgt, zonder dat de spieren en gewrichten enorm belast worden. Daarnaast is fietsen ook nog eens goed voor de doorbloeding waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd.
Ook voor mensen met een beetje overgewicht of een beginnende sporter is het naast wandelen de manier om te beginnen met bewegen.

Wil jij de vicieuze cirkel doorbreken of wil jij jezelf alvast voorbereiden op de fietsroutes die je van de zomer wilt gaan ondernemen? Schrijf je dan in voor deze les!

Uiteraard mag je ook deelnemen omdat je het leuk vindt om in groepsverband te trainen.

 

Tijden nieuwe lessen:

Maandag 14.15 – 15.00 uur Uniek in Reset
Donderdag 10.30 -11.15 uur Uniek op de Fiets
Donderdag 14.15 – 15.00 uur Uniek in Beweging

Wil je meer inhoudelijke informatie over deze lessen? Vraag het aan een medewerker!