Uniek terug in de tijd! Backstage

Afgelopen zaterdag was het zover de dansshow Uniek terug in de tijd! Wat was het leuk om te zien hoe hard de afgelopen periode hier naartoe gewerkt is. Dit geldt natuurlijk voor de kinderen, maar ook vooral voor de docenten die deze show van a tot z in elkaar zetten.

Wat wordt dit jaar het thema, welke nummers, outfits, locatie en hoe maken we van deze voorstelling een echt show! Dit vergde vele vergaderingen, bezoekjes aan de locaties, inschakelen party verhuur, zorgen voor leuke outfits enzovoort.
Dit is nog maar een klein overzicht van hoe de show tot stand komt.

Backstage 2 juni 2018

Wanneer het zover is wordt het spannend voor de docenten, want dan wordt de locatie omgetoverd tot Uniek terug in de tijd! De zaal, de lichten, de dj, de juiste positie voor de DVD opname, etc. Nadat de docenten en vrijwilligers alles op zijn plek hadden staan druppelden de kinderen vol spanning binnen. Waar ze hard naar toe hadden gewerkt mochten ze nu gaan laten zien aan familie en vrienden.

Voordat ze in de make-up gingen eerst nog even de finale dans met elkaar oefenen, want dit was de enige mogelijkheid om alle kinderen bij elkaar te krijgen. Wat ging dit goed! En nu voelde je echt dat de kinderen er nog meer zin in hadden!

Daarna gingen alle kinderen naar hun eigen kleedruimte, groep en vrijwilligers. Alle kids moesten nog even opgemaakt worden want dat hoort natuurlijk bij een echte show!

AND ACTION!

Ondertussen kwamen de ouders binnen en werd er afgeteld…. De allerkleinsten mochten gaan beginnen. Ze gingen stil en rustig naar het podium. Toen ze terug kwamen was de adrenaline van hun gezicht af te lezen! Ze waren zeker niet meer stil en rustig want ze wilden nog een keer!!!

Ondertussen werd er bij de andere groepen nog even de puntjes op de i gezet. Tussen de optredens door snel omkleden, choreografie doornemen, werden er snel nog brillen gemaakt of de blouses werden omgewisseld.
Kortom er werd hard gewerkt om er een spetterende show van te maken!

En dat werd het zeker. Wat heeft iedereen genoten. De kinderen, docenten, vrijwilligers en natuurlijk het publiek!!!

Vanuit de vrijwilligers van achter de schermen een heel groot compliment voor de organisatie!