Fitness

Fitness

Algemene informatie:

 

Bij Uniek Fitness kun je op verschillende manieren werken aan jouw doelstelling. Er staan diverse cardio apparaten, vaste krachttoestellen en is er een mooie ruimte in de zaal aanwezig waar je functioneel kan trainen.

Ben je niet bekend in de fitnessruimte? Bij Uniek Fitness is, met uitzondering van de lunch- en dinertijd, altijd begeleiding aanwezig van een ervaren instructeur.

Maandag t/m donderdag

Vrijdag

07:30 uur  tot 12.00 uur

07.30 uur  tot 12.00 uur

13.00 uur tot 17.00 uur

13.00 uur tot 16.00 uur

18.00 uur tot 22.00 uur

18.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag en zondag 8.30 uur tot 12.00 uur

Er wordt dus goed op je gelet of je alle oefeningen wel goed doet en natuurlijk kun je bij de fitness instructeur ook altijd terecht voor vragen.

Vul hier je gegevens in

Maak direct een afspraak voor een intake!

Intake

Wanneer je bij Uniek Fitness komt sporten, wordt er door één van onze instructeurs een persoonlijk trainingsschema voor je gemaakt. Er wordt gelet op wat je doelstelling is, hoe vaak je per week wilt komen trainen en natuurlijk wordt er rekening gehouden met blessures. Dit schema wordt netjes voor je uitgewerkt. Het is voor iedereen makkelijk te volgen omdat elke oefening is afgebeeld.

Alle oefeningen worden goed uitgelegd, zodat je de eerst volgende keer, als je alleen aan de slag gaat, precies weet hoe alles werkt. Ook wordt er, als je dat wilt, een intaketest gedaan. Hiermee kunnen we berekenen wat je gewicht en vetpercentage is, hoe je conditie is en wat je spiermassa is. Zo weet je precies waar je mee begint en kunnen we het goed zien als er veranderingen zijn. (Dit is niet verplicht maar wel leuk om te weten.)

Zowel jouw trainingsschema als je metingen kun je bijhouden in de Uniek Fitness app.

Vergeet bij de intake niet je sportspullen mee te nemen (binnenschoenen, drinken, handdoek). We gaan al ECHT beginnen.

EVALUATIE

Bij Uniek Fitness staat persoonlijke aandacht en het behalen van jouw doelstellingen bovenaan.  Wanneer je tussendoor wilt weten of je resultaten beter zijn geworden, kun je een evaluatie inplannen. Dit is mogelijk per 4 weken.

Tijdens deze evaluatie gaan we opnieuw wegen, bloeddruk meten en doen we de fittest. Ook nemen we je trainingsschema door en kunnen we wat betreft de uitvoering van de oefeningen even de puntjes op de i zetten. En indien je een oefening niet prettig vindt om uit te voeren kunnen we deze meteen aanpassen.

Na een aantal weken (8 – 10) kun je, indien je dat wilt, een afspraak maken voor het vernieuwen van het schema.

Vernieuwing schema

Als je jouw schema 8 tot 10 weken hebt gedaan, kunnen we, indien je dat graag wilt, het schema vernieuwen. We gaan dan wederom alle testen opnieuw uitvoeren (conditie, weegschaal enz.). Zo kunnen we zien of er vooruitgang geboekt wordt. Je krijgt een nieuw schema of we passen het aan waar nodig is. Je kunt het zelf aangeven als je een vernieuwing schema zou willen, maar wij houden ook goed in de gaten wanneer je schema afloopt. Door te blijven vernieuwen en veranderen hopen we natuurlijk dat je het fitnessen leuk blijft vinden (altijd hetzelfde gaat vervelen), maar het is ook goed voor het lichaam om af en toe eens wat anders te doen.