Ons zomerrooster vind je op onze homepage !

ZOMERROOSTER VANAF 1 JULI – 23 AUGUSTUS

Maandag
19.00-19.45    Xcore (45 min)     Lilian
20.00-21.00   Zumba (60 min)   Jorika

Dinsdag
09.15-10.15   Fit&Walk (60 min)         Wendy
19.00-20.00   Club Power (60 min)    Melissa
20.15-21.15   Yin Yoga (60 min)           Marjolein
20.15-21.15   Bootcamp (45 min)       Stefhanie

Woensdag
09.15-10.00   X-Core ( 45 min)                          Stefhanie
14.00-15.00   Kids-kickboksen (60 min)      Bart
19.30-20.30   Zumba (60 min)                         Jorika

Donderdag
09.15-10.15   Easy Zumba (60 min)              Jorika
19.00-20.00   Ladies Boxing (60 min)           Lotte
20.15-21.15   Power Total Body (60 min)   Lilian

Vrijdag
09.00-10.00   Freedom Balance (60 min)   Marjolein   lokatie Kasteel

Zaterdag
09.00-09.45   X-Core (45 min)   Jorika

Groepsles 2020

Van 13 juli t/m 23 augustus draaien wij het bovenstaande groepslesrooster

 

 

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
08:30 Buikspieren
08:45 Freedom Balance
19:00 Buikspieren
19:15 X-Core
20:00 Zumba
20:30 Zumba Fitness
09:00 Fit+ Circuit
18:45 Yin Yoga
19:00 Club Power
20:15 Freedom Balance
20:15 Spinning
20:15 Bootcamp
09:00 Buikspieren
09:15 X-Core
13:30 Kickboksen 4 KIDS
14:00 Virtuele Spinning
19:30 Zumba
20:00 Virtuele Spinning
09:00 Buikspieren
09:15 Easy Zumba
19:15 Ladies Boxing
20:15 Virtuele Spinning
20:15 Power Total Body
08:45 Buikspieren
09:00 Freedom Balance
10:30 Yin Yoga
14:00 Virtuele Spinning
09:00 Buikspieren
09:15 X-Core
10:00 Spinning
Maandag08:30 Buikspieren
08:45 Freedom Balance
19:00 Buikspieren
19:15 X-Core
20:00 Zumba
20:30 Zumba Fitness
Dinsdag09:00 Fit+ Circuit
18:45 Yin Yoga
19:00 Club Power
20:15 Freedom Balance
20:15 Spinning
20:15 Bootcamp
Woensdag09:00 Buikspieren
09:15 X-Core
13:30 Kickboksen 4 KIDS
14:00 Virtuele Spinning
19:30 Zumba
20:00 Virtuele Spinning
Donderdag09:00 Buikspieren
09:15 Easy Zumba
19:15 Ladies Boxing
20:15 Virtuele Spinning
20:15 Power Total Body
Vrijdag08:45 Buikspieren
09:00 Freedom Balance
10:30 Yin Yoga
14:00 Virtuele Spinning
Zaterdag09:00 Buikspieren
09:15 X-Core
Zondag10:00 Spinning