Nieuwsbrief 25-11-2022

Ammerzoden, 25 november 2022

Beste leden van Uniek Fitness,

Hier weer een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen binnen onze club.
Het is, na 2 hectische coronajaren, weer fijn om te kunnen doen waar we goed in zijn, mensen helpen om fit en vitaal te blijven en worden. Zowel in de fitnesszaal, de groepsleszalen en de bar is het lekker druk en zien, voelen en horen we weer het vertrouwen van jullie. Dat voelt goed en geeft ons hele team energie!

Woordje van clubmanager Luuk Stupers:
Inmiddels ben ik alweer 8 maanden werkzaam als clubmanager bij Uniek Fitness. Ik ben zeer prettig verrast door de fantastische sfeer die binnen de club heerst, waar iedereen gelijk behandeld wordt en waar jij als gewaardeerde klant centraal staat. Het is mooi om te zien dat Uniek Fitness niet alleen de plek is voor je fysieke gezondheid maar ook een ontmoetingsplek is waar je ook komt voor je sociale contacten. Samen met mijn collega’s staan we van ‘s-morgens vroeg tot ‘s-avonds laat klaar om voor jullie de beste schema’s, de leukste groepslessen en het gezelligste praatje van de dag te verzorgen. Met meer dan 25 groepslessen per week en een ruim aanbod aan fitness mogelijkheden mogen we hier heel trots op zijn. Dit alles kunnen we blijven doen omdat jullie, trouwe leden, achter de kracht van Uniek Fitness staan. Dit waarderen wij enorm!

Black Friday deals:
Aanstaande vrijdag 25 november is het Black Friday. Onze Black Friday deals gelden de hele maand November!
– bij een directe betaling van je lidmaatschap (onbeperkt) voor 12 maanden ontvang je een 13e maand GRATIS
– Bij een storting van 50 euro bartegoed ontvang je 1 koffiekaart gratis!
– 1 gratis personal training bij aanschaf van een Persona Training-pakket van Luuk Stupers-Personal Training
– 15% korting bij aankoop van een Uniek sporttas of rugtas

Kwartaal Release X-CORE:
Afgelopen week zijn onze instructrices Linde en Lilian weer op kwartaal release geweest. Dit doen zij om de beste, kwalitatieve lessen te blijven geven. Dit zullen de X-CORE deelnemers zeker beamen 😉. 

Aanpassing groepslessen woensdagavond Zumba wordt X-CORE!
Doordat de animo voor Zumba helaas afgenomen is hebben wij ervoor gekozen om deze les te vervangen voor een les X-CORE. Dit ook omdat we merken dat we regelmatig mensen op maandagavond en zaterdagochtend teleur moeten stellen omdat de lessen op deze dagen meestal vol zitten. Zo heeft iedereen een gelijke kans om deel te nemen aan deze fantastische lessen. De Zumba-lessen op donderdagochtend, onder begeleiding van Rachel, blijft natuurlijk gewoon doorgaan. Wij bedanken Melissa heel erg voor haar inzet en enthousiasme.

Openingstijden Feestdagen december:
Sinterklaas : GEOPEND, normale openingstijden
1e Kerstdag : GESLOTEN
2e Kerstdag : GESLOTEN
Oudjaarsdag : GEOPEND van 8.30-12.00 uur
Nieuwjaarsdag : GESLOTEN

Nieuwe abonnementstarieven per 1 januari 2023 :
Het is een vaststaand feit dat het dagelijks leven de afgelopen maanden flink duurder is geworden. Boodschappen, zorgverzekeringen en vooral de energierekeningen zijn enorm gestegen.
Zo is het dagelijkse leven sinds augustus ruim 15% duurder geworden. Ook wij merken deze stijgende kosten bij Uniek Fitness. Wij willen echter niet volledig meegaan in deze snelgroeiende kostenpost van het dagelijks leven en hebben daarom lang nagedacht over een goed passende oplossing. We kunnen er niet omheen dat onze tarieven per 1 januari 2023 iets gaan stijgen. We hebben ervoor gekozen om dit minimaal te houden en een groot deel van de stijgende kosten voor onze eigen rekening te nemen. Wat betekent dit voor jou als trouw lid van Uniek? Per 1 januari aanstaande zal er een kleine tariefverhoging plaatsvinden van gemiddeld slechts 4%. Voor de exacte tarieven  verwijzen we je naar onze website. Natuurlijk informeren we je ook graag persoonlijk mocht je hierover vragen hebben. Door deze minimale verhoging zijn wij nog steeds instaat om jou de kwaliteit te bieden waar wij bij Uniek Fitness al jaar en dag voor staan. En…. we zijn niet alleen de beste maar ook nog steeds de goedkoopste uit de regio 😉.

Sportieve groet,
namens team Uniek Fitness

Jan Maarten van Helvoort