Small Group Training

Vind je het fijn om persoonlijke begeleiding te krijgen en wil je niet alleen trainen, maar met jouw vrienden, kennissen of collega’s? Dan is Small Group Training iets voor jou!

Wat houdt het precies in?

Onder begeleiding van een Personal Trainer, ga je met een groep van minimaal 2 en maximaal 6 personen 60 min trainen. Het is eigenlijk Personal Training, maar dan met meerdere personen. Omdat de groep klein blijft, kan je heel goed aan jouw doelstelling werken. Er wordt nauwkeurig gelet op techniek, houding en natuurlijk voldoende uitdaging!

Wat ga je met deze training precies doen?

Er is veel mogelijk, van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit, van stabiliteit tot coördinatie en zelfs meer! De trainingen zijn gevarieerd en alle spiergroepen komen aan bod.  De trainingen kunnen binnen of buiten plaatsvinden, dit gaat uiteraard in overleg met de groep.

Voordelen van een Small Group Training:

  • Motivatie en coaching door een Personal Trainer
  • Training op verschillende niveaus
  • Grote variatie aan oefeningen
  • Tijd bepalen in overleg met de groep en trainer
  • Betaalbaar doordat je de kosten deelt met anderen
  • Plezier door het gezamenlijk sporten

Voor wie is Small Group Training?

Small Group Training is voor sporters die graag in groepsverband willen sporten en tegelijk de extra uitdaging van een persoonlijke gerichte training willen aangaan.
Wil je graag meedoen, maar heb je geen groep? Dan is er de mogelijkheid om bij een andere groep aan te sluiten met dezelfde doelstelling.